Ylägrafiikan kuva © Kioja, ulkoasu © Nikki
Navigaation taustakuva © MagnifiqueN
Logo © Kamilla, lainaus © Nancy Sinatra

Bonecreek Grange on virtuaalitalli

These boots are made for walking, and that’s just what they’ll do...

Wolfridgen kylä perustettiin Mark Thatcherin, Hugh Williamsin ja Thomas Wilsonin toimesta vuonna 1792. Thatcherin menehtyessä valta siirtyi miehen pojista vanhimmalle, Theodore Thatcherille. Williams ja Wilson jättivät omat paikkansa kyläneuvostossa pojilleen Haraldille ja Connorille. Neljännen sukupolven kohdalla Williamsit - Edward ja Roseanne - jättivät Wolfridgen ja muuttivat kolmen lapsensa kanssa Idahoon. Seuraavassa sukupolvessa Wilsonien sukulinjat päättyivät, kun ainoa lapsi Dominic menehtyi lapsettomana. Thatcherit ovat siis ainoat alkuperäisistä perustajasuvuista, jotka yhä asuvat Wolfridgessä, ja sen myötä heillä on valtaa, jota muilla ei ole - sukulinjoilla on yhä suuri merkitys tässä kylässä.

Seitsemättä wolfridgeläistä Thatcherin polvea edustaa nyt 42-vuotias Robert Thatcher ja hänen kaksi vuotta nuorempi sisarensa, Rachel Thatcher. Rachel muutti kaupunkilaissykkeen perässä Chicagoon pian 20-vuotispäivänsä jälkeen, mutta Robert pitää yhä isoisänisänsä Gerald Thatcherin perustamaa Bonecreek Grangea. Aikanaan Robertin poika Ryan tulee perimään Bonecreekin, mutta toistaiseksi Robert pitää siitä huolta, eikä ole lopettamassa vielä aikoihin. Ryanin äiti, Kathleen Beckett, asui Wolfridgessä syntymästään asti aina vuoteen 2009. Kathleenin Claire-äidin vanhemmat, Cory ja Marie, muuttivat New Jerseystä Wolfridgeen vaatimattoman maalaiselämän perässä Clairen ollessa kaksivuotias. Kathleen oli siis paljasjalkainen maalaistyttö synnyttyään Wolfridgessä, eikä kukaan olisi uskonut, että tummaverinen hevosnainen päättäisi 35 vuotta täytettyään, että oli saanut maalaiselämästä tarpeekseen ja muuttaisi takaisin sukunsa luokse Red Bankiin, jättäen 13-vuotiaan poikansa Robertin huostaan Wolfridgeen.

Siinä missä Robert on ahkera ja rehellinen työntekijä, Ryania kiinnostaa enemmän huvi. Nuorukainen ratsastaa suvunsa maineella ja on tuttu näky paikallisessa baarissa, mukanaan aina uusi tyttö. Hevosista Ryan tietää naurettavan vähän ollakseen hevoskasvattajan poika, mutta tallitöitä nuorukainen on pakon edessä oppinut tekemään.