Gotham CherokeeBRAVO GER X SIX-SHOOTER

Virallinen nimi Gotham Cherokee, kutsumanimi Cher Syntynyt 27.10 2008 Suomessa Kilpailee perinteisissä kilpailuissa
Rotu Holsteininhevonen, sukupuoli tamma 14-vuotias, ikääntyy realistisesti alk. 27.10 2012
Virallinen säkäkorkeus 164,2 cm mitattu 6-vuotiaana Kasvattaja Cannabia VRL-00033, Gotham Warmbloods 51 KRJ-sijoitusta
Geenitestattu väritys musta (Ee/aa) Omistaja Nikki VRL-14085, Gothic Warmbloods 00 muuta sijoitusta
Rekisteröity tunnuksella VH05-044-1009 Koulutustaso Grand Prix, koulupainotteinen Kisaratsastaja Nikki VRL-14085

Sukuselvitys

i. BRAVO GER
holst, 173 cm, m
KTK-II, VIR MVA Ch, KRJ-II
ii. POPCORN MARCH
holst, 165 cm, m
EVM
iii. LEUTANT
EVM
iie. PRACHT
EVM
ie. LOOSE-JOINTED
holst, 168 cm, musta
EVM
iei. JAMAICA
EVM
iee. BLAUMEISE
EVM
e. CALIOPE
holst, 170 cm
EI MERIITTEJÄ
ei. SIX-SHOOTER
holst, 168 cm, musta
EVM
eii. JIM MORRISON
EVM
eie. GRAVEYARD
EVM
ee. ANGEL PISS
holst, 164 cm, ruunikonkimo
EVM
eei. 18 TILL YOU DIE
EVM
eee. DELTA TRAVELER
EVM

ii. Popcorn March on näyttävä kouluori tuloslistojen kärjestä. Musta holsteinori sukilla ja piirrolla on hurmannut kilpakentillä ja jalostuorina: Orilla on kilpailtu yhdeksänvuotiaasta lähtien Grand Prix-tasolla ja se on tehnyt hienon uran voittaen lähestulkoon joka toisessa kilpailussa. Nykyisin ori toimii siitosorina suuressa Growerin siittolassa. Orin vahvuuksiin kuuluu vahva takaosa ja hyvät liikkeet - oria onkin käytetty useammalla sadalla tammalla ja sen varsoille on periytynyt hyvää liikettä ja korrektia rakennetta.

iii. Leutant oli Saksan kultamitallijoukkueessa parhaimpina vuosinaan. Näyttävä GP-tason kilpaori saavutti mainetta ja mammonaa - sen piaffea ja passagea on kehuttu ympäri maailmaa. Leutant oli särmikäs ja isoegoinen ori, mutta helppo ratsastettava - se aloitti kilpauransa nuoren ratsastajattaren kanssa ja nousi pian sen jälkeen kärkikahinoihin GP-tasolla. 165-senttinen musta holsteinori jäi melko vähään käyttöön, sillä se menehtyi ähkyyn vain vuosi kilpauransa lopettamisen jälkeen.

iie. Pracht oli valtion omistama siitostamma, joka synnytti peräti kymmenen varsaa elinikänsä aikana. Korrektirakenteinen, siro ja kaunis holsteintamma tuli kehutusta koulusuvusta ja kilpaili nuoruudessaan vaativalle tasolle asti, ennen aikaista siirtymistään siitoskäyttöön. Mustanvärinen Pracht saavutti huiman suosion lennokkaiden liikkeittensä ja erityisesti voimakkaan laukkansa vuoksi. 171-senttisenä Pracht oli hyvin suurikokoinen, mutta suurta kokoa tasoitti tamman lauhkea luonne. Pracht menehtyi viimeisen synnytyksensä komplikaatioihin 19-vuotiaana, mutta varsa selvisi hengissä.

ie. Loose-Jointedin ura alkoi pahamaineisesti ja hyvin vaivalloisesti useiden sattumien ja tapaturmien myötä. Kuin ihmeen kautta se kuitenkin selvisi onnettomuudesta toisensa perään ilman pysyviä vammoja, mutta myytiin pilkkahintaan huutokaupassa kuusivuotiaana, josta se päätyi saksalaisen ratsuttajan, Angela Schwartzin projektiksi. Schwartzin siiven alla Jinnin kilpaura alkoi kukoistamaan 9-vuotiaana, kun se voitti vaativa B-tasoisen luokan seurakilpailuissa. Tamman ura lähti nousujohteisesti etenemään voitosta ja kolme vuotta sen jälkeen Jinn sijoittui tasaisesti vaikeissa luokissa. Siitosuralle Jinn siirtyi vasta 15-vuotiaana ja sai kolme orivarsaa, joista kaksi kilpailee Grand Prix-tasolla. Luonteeltaan Jinn ei aina ollut helpoin ratsastettava, mutta osoittautui kiltiksi ja oppivaiseksi hevoseksi. Jinn menehtyi 23-vuotiaana vanhuuteen.

iei. Jamaica hurmasi nuoruudessaan vaativalla luonteellaan; Se oli herkkä ratsastaa ja siltä löytyi milloin mitäkin ilkitekoja ratsastajansa pään menoksi - niin koulukilpailuissa, kuin kotona treeneissäkin. Vaikka 160-senttisessa holsteinori Jamaicassa piilikin uskomattomia kykyjä, se harvoin osoitti niitä, eikä sen vuoksi saavuttanut ansaitsemaansa paikkaa loistokkaiden tähtihevosten joukossa. Kehnon kilpauransa ja haastavan luonteensa vuoksi ruunikko kelpasi hyvin huonosti jalostukseen; Sen kaksi ainoaa varsaa syntyivät orin esimerkillisen hyväasentoisista jaloista ja kiitettävästä rakenteesta. Jamaica lopetettiin 17-vuotiaana ja sen tuhkat siroteltiin niitylle.

iee. Blaumeise kasvatettiin täysipäiväiseksi siitostammaksi. Se ei elämänsä aikana nähnyt yhtäkään kilparataa, mutta senkin edestä kilparatoja valloittaneita oreja. 164-senttinen rautias holsteintamma varsoi yhdeksän jälkeläistä, joista seitsemän on vakuuttanut kisaradoilla ja kaksi on luonut hohdokasta siitosuraa. Blaumeisen emälinja on täynnä ryhdikkäitä ja näyttäviä siitostammoja, ja tamma itse palkittiin Premier Stute-arvonimellä 9-vuotiaana. Ei siis ole ihme, että raudikon varsat ovat olleet hyvin haluttuja markkinoilla. Blaumeise lopetettiin jalkavaivojen vuoksi 25-vuotiaana.

Isän sukuselvitys © Lilla, muokkaus Nikki

Jälkeläiset

HOLST-O Apachean MS 02.04 2009 i. Gotham Dingleberry Myynnissä!

Päiväkirja