AUDREY VAN HALEN

KTK-II (08/18)

Virallinen nimi Syntynyt, ikä Koulutustaso
Audrey Van Halen 21.03 2017, Iso-Britannia, 5-vuotias Grand Prix, vaikea valjakko
Rotu, sukupuoli Kasvattaja Painotuslaji
Englanninpuoliverinen, tamma Van Halen Stables (VRL-14085) Kouluratsastus, valjakkoajo
Säkäkorkeus, väri Omistaja Rekisterinumero
162 cm, musta (EE/aa) Van Halen Stables (VRL-14085) VH18-202-0012

Luonteeltaan Audrey liirum laarum...

Sukuselvitys

Audrey Van Halen on tuontisukuinen.

i. Joseph Van Halen
Englanninpuoliverinen, 172 cm, musta
Ei virtuaalimaailmassa
ii. James Van Halen
Englanninpuoliverinen, 169 cm, musta
Ei virtuaalimaailmassa
iii. Jackson Van Halen
Ei virtuaalimaailmassa
iie. Olivia Van Halen
Ei virtuaalimaailmassa
ie. Giselle Van Halen
Englanninpuoliverinen, 167 cm, musta
Ei virtuaalimaailmassa
iei. Stanford Van Halen
Ei virtuaalimaailmassa
iee. Georgia Van Halen
Ei virtuaalimaailmassa
e. Alice Van Halen
Englanninpuoliverinen, 164 cm, musta
Ei virtuaalimaailmassa
ei. Raphael Van Halen
Englanninpuoliverinen, 166 cm, musta
Ei virtuaalimaailmassa
eii. Richard Van Halen
Ei virtuaalimaailmassa
eie. Charade Van Halen
Ei virtuaalimaailmassa
ee. Anastasia Van Halen
Englanninpuoliverinen, 165 cm, kulomusta
Ei virtuaalimaailmassa
eei. Watson Van Halen
Ei virtuaalimaailmassa
eee. Anneliese Van Halen
Ei virtuaalimaailmassa

i. Joseph Van Halen oli perusjärkevä hevonen, joka periytti jokaiselle ison jälkeläisparvensa edustajalle hyvät liikkeet. Ori oli todellinen kouluratojen liitokavio, ja se tuntui olevan vanhan sanonnan vastaisesti seppä syntyessään. Mustalla komistuksella oli käyttötarkoitukseensa nähden optimaalinen rakenne, mutta se ei koskaan ehtinyt näyttelykentille saakka, sillä ori kuoli rakastamalleen paikalle, kouluaitojen sisälle, vain yhdentoista vanhana kompastumisesta aiheutuneen jalkavamman vuoksi. Sen muisto jäi kuitenkin elämään moniin maankamaraa yhä valloittaviin jälkeläisiin, ja Joseph Van Halen onkin yleinen nimi hevosten sukutauluissa.

ii. James Van Halen on todellinen tervaskanto. Legendaksi leimattu kouluratsastuksen tähtihevonen toimittaa tänä päivänä harrasteratsun uraa – ori on todella hyväluonteinen, ja se olikin siksi haluttu hevonen mitä jalostukseen tulee. James Van Halenin omistaja tahtoi kuitenkin pitää huippuoriinsa uniikkina nimenä sukutauluissa, ja oriin jälkeläinen on suoraan sanottuna arvokas. Kouluratsastuksen saralla lahjakas jätti niitti menestystä kulta-aikanaan GP-luokissa asti, ja oriin sen aikainen ratsastaja kilpaili Jamesilla isoissakin arvokisoissa.

ie. Giselle Van Halen oli todellinen diiva. Se eli hyvän elämän, mutta siitä ei koskaan tullut niin sanottua tähtihevosta, jonka jokainen kouluratsastusta vähänkin seurannut muistaa koko loppuelämänsä. Tamma oli näteistä liikkeistään huolimatta vain yksi muiden joukossa, eikä se jättänytkään jälkeensä kovinkaan montaa jälkeläistä, sillä sen ajateltiin periyttävän paitsi keskinkertaista rakennetta, myös erittäin tammamaista luonnetta. Giselle Van Halenilla oli jokseenkin ahne omistaja, ja huonorakenteista tammaa yritettiin kuskata kaikesta huolimatta näyttelyihin menestyksen toivossa, jotta edes joku haluaisi melko hyväliikkeisestä mustasta varsan. Projekti ei tuottanut tulosta, mutta yksittäiset hevosihmiset näkivät Gisellessä jotakin erityistä tamman tehdessä kouluaitojen sisällä täydellisyyttä hipovia sulkuja, ja lopulta puokin siitosura pystyttiin lopettamaan ihan kiitettävään määrään varsoja.

e. Alice Van Halen on hellyyttävä koulukenttien kuningatar, jolla tuntuu olevan kaksi persoonaa. Yhtenä päivänä se leiskauttelee näyttävää lisättyä laukkaa, kun taas toisena sen omistajaperheen lapset kiipeilevät sen selässä kuin apinat, eikä lauhkea Alice Van Halen sano mitään. Tamma on tätä nykyä kevyessä käytössä oleva harrastehevonen, sen pienestä iästä huolimatta – mustalta prinsessalta vaadittiin liian nuorena liian paljon, eikä se ollut edes täyskasvuinen, kun se laitettiin hakemaan ruusukkeita kotiin kilpailuista. Alice Van Halen menestyi hyvin, mutta jo ennen kymmenen vuoden ikää sen jalat pettivät, eikä siitä enää ole muuksi kuin siitostammaksi.

ei. Raphael Van Halen eli erittäin lyhyen elämän. Ori syntyi hyvään kotiin, jossa se sai myös kuolla tapaturmaisessa onnettomuudessa. Syntymän ja kuoleman välillä ehti kuitenkin tapahtua paljon. Raphael Van Halen ehti kilpailemaan vain vaativa A -luokkiin, vaikka sillä olisi ollut potentiaalia paljon pidemmälle, ja se pääsikin loppumattoman kapasiteettinsa ansiosta kouluratsastuksen kärkiratsastajan tallille harjoittelemaan siivon kouluratsun elämää. Oriitta valmisteltiin huolella isoa arvokilpailua varten, joka jäi harmillisesti sen viimeiseksi kilpailuksi. Tämän suuren kisan jälkeen Raphael lähetettiin takaisin Saksasta takaisin Englantiin, synnyinkotiinsa, ja se oli tarjolla jalostukseen muutaman varsan verran. Tämän jälkeen oriista suunniteltiin jalostushevosta, mutta plaani ei koskaan kerennyt toteutumaan, kun musta puoliverinen kuoli jäätyään auton alle karkureissunsa seurauksena.

ee. Anastasia Van Halen oli tammaksi suurikokoinen, ei ehkä säkäkorkeudeltaan, mutta lihaksistoltaan. Se ei koskaan kahminut ruusukkeita tai arvonimiä näyttelyistä, sillä monet tuomarit pitivät esimerkiksi tukevaa kaulaa orimaisena piirteenä, eikä siitä saanut ainakaan lisäpisteitä. Anastasia Van Halen pärjäsi kuitenkin kahta kovemmin kouluradoilla. Sen eleganteista, lennokkaista liikkeistä pidettiin, ja tamma esitteli suorastaan loistavia lisättyjä askellajeja riittävän rohkeasti ratsastavan ratsastajan kanssa. Kulomusta puokki sai muutaman varsan eläkepäivinään, ja se kuoli vanhuuteen kunnioitettavassa 29 vuoden iässä.

Sukuselvitys (1. ja 2. polvi) © VRL-14671

Jälkeläiset

Jälkeläinen Syntynyt Isä Omistaja
Varsa varsanen 00.00 0000 Ori orinen VRL-00000
Varsa varsanen 00.00 0000 Ori orinen VRL-00000

Kilpakalenteri

Päivämäärä Laji, luokka Järjestäjä Sijoitus
02.03 2018 KRJ, Grand Prix KK Lamoca 2/30
04.03 2018 KRJ, Grand Prix KK Lamoca 1/30
05.03 2018 KRJ, Grand Prix KK Lamoca 3/30
13.04 2018 KRJ, Grand Prix Rêve de Haussea 5/30
16.04 2018 KRJ, Grand Prix Rêve de Haussea 4/30
17.04 2018 KRJ, Grand Prix Rêve de Haussea 5/30
19.04 2018 KRJ, Grand Prix Rêve de Haussea 1/30
       
01.03 2018 VVJ, Vaikea Aramore Baroques 3/15
03.03 2018 VVJ, Vaikea Aramore Baroques 3/15
12.03 2018 VVJ, Vaikea Breandan 2/08
13.03 2018 VVJ, Vaikea Breandan 1/08
16.03 2018 VVJ, Vaikea Breandan 1/08

Päiväkirja

Ei päiväkirjamerkintöjä.