BREEDING THE FINEST WARMBLOODS IN ENGLAND

Van Halen Stablesin tärkein toimintamuoto on englanninpuoliveristen kasvatus. Kasvatamme puoliverisiämme pääasiassa tavoitteelliseen valjakkoajoon. Vaikka hevosemme ovatkin kovan luokan kilpa- ja jalostushevosia, kasvattimyynteihin syntyy usein yksi tai muutama varsa, joka lähtee mielellään ihan vaan harrastuskäyttöönkin. Tarjoa siis rohkeasti varsoistamme, vaikka sinulla ei olisikaan tarjota kotia, jossa kilpaillaan otsa hiessä!

Tärkein myyntiehtomme on se, että hevoset pääsevät aktiivisiin koteihin, joissa niille on tarjolla huolenpitoa ja mielekästä tekemistä. Jokainen hevonen on ainutlaatuinen, ja sen vuoksi myös vaatimukset tulevaisuudelle vaihtelevat. Tavoitteellisempien varsojen omistajien toivotaan kilpailevan kasvateillamme valjakkoajossa, sillä niissä lajeissa meidän hevoset kilpailevat, mutta vähemmän tavoitteelliseen kotiin lähtevillä kasvateillamme voi tehdä lähes mitä haluaa.

Kaikki oriimme ovat tarjolla jalostukseen ja jo menehtyneistä oreista voi olla muutama pakaste jäljellä, joten oriemme lainaamisesta kannattaa tulla rohkeasti kysymään! Ne ovat tarjolla niin puoliveri- kuin ratsuponijalostukseen, sekä mahdollisesti risteytyshevosjalostukseenkin. Tammamme eivät ole tarjolla ulkopuolisille, mutta tilausvarsoja voi kysellä, jos jokin tamma miellytti. Kaikki kasvatusliitteemme Van Halen alle syntyvät varsat ovat englanninpuoliverisiä.

- Kasvatti rekisteröidään Virtuaaliseen hevosrekisteriin
- Orivarsa nimetään isän alkukirjaimella alkavaksi
- Tammavarsa nimetään emän alkukirjaimella alkavaksi
- Kasvatusliitteeksi nimen perään Van Halen
- Syntymämaa Iso-Britannia, kasvattajaksi Van Halen (VANH6311)
- Kasvatin muuttaessa uusista sivuista on ilmoitettava
- Kuollessaan kasvatille tehdään muistosivut