KASVATTIMYYNTI 29.04 2019

Scuderia Sierrassa järjestetään kasvattimyynti tallin 1-vuotispäivänä 29. huhtikuuta 2019. Myynnissä on viisi erirotuista varsaa. Varsojen värit on arvottu noudattaen Coat Color Calculatorin tarjoamia todennäköisyyksiä. Varsojen nimiin, sukupuoliin ja väreihin voi vaikuttaa, ja kuvat voi ostaa uudelleenväritettyinä noin 100 sanaa vastaan. Lineartit on kaikki lainattu DeviantArtista, täysikokoisissa kuvissa (näet ne klikkaamalla pääkuvia!) on merkittynä lineartien tekijät, ja lisäksi ostajille tarjotaan linkki kyseisiin linearteihin tekijänoikeuksien ja sääntöjen varmistamiseksi. Varsat voivat myös olla valokuvallisia. Myyntiehtoihin pääset tutustumaan täällä.

MYYNTIVARSAT

Whiskey Lullaby di Sierra
Walkaloosatamma, s. 03.04 2019
Rautias varnish roan (ee/Aa/nLp/mahd. Gg)
i. Jitterbug e. Dearest Lullaby

Huhtikuun alussa syntynyt Whiskey on kaunis, erikoisvärinen pikkutamma, joka on väläytellyt varsin hienoja askellajeja juostessaan emänsä perässä laitumella. Varsa on rautiaspohjainen varnish roan -tiikerinkirjava, eikä sen odoteta kimoutuvan emänsä tapaan, mutta Whiskey on järjestänyt yllätyksiä tallilaisille aina syntymästään alkaen, joten mitään ei taata. Luonteeltaan Whiskeystä odotetaan eloisaa ja hieman ilkikurista hevosta, mutta sillä on paljon potentiaalia moniin eri ratsastuslajeihin. Säkäkorkeudeltaan tamma kasvanee noin 155-senttiseksi.

Sparkling Tiger di Sierra myyty Juulialle 29.4
Newforestinponitamma, s. 25.04 2019
Musta (Ee/aa)
i. Heart of Tiger e. Puddingham Glitterbean

Heart of Tiger -isä on ratsastuskoululta ostettu rauhallinen tapaus, kun taas kipakka emä Glitterbean on maineikkaan brittikasvattajan poneja, joten Sparkissa yhdistyy niin sanotusti best of both worlds. Vaikkapa olisi sen emässä parannettavaakin. Luonteeltaan pikkuruinen tiikeri on osoittautunut meneväksi ja pirteäksi, mutta sillä on toisinaan oikeita känkkäränkkäpäiviä, kun se istuu mökömököpuussaan ja heittelee kaikkia männynkävyillä. Niinä päivinä sen jättäisi mieluiten vain tarhaan loppupäiväksi. Sparkista kasvaa todennäköisesti noin 140-senttinen kauhukakara.