Great And Glorious


GREAT GOLEM x MAYBE A CUP OF TEA

Virallinen nimi Great And Glorious VH18-119-0001
Rotu Suffolkinhevonen, sukupuoli ori, säkäkorkeus 164 cm
Väri vaaleanpunarautias, genotyyppi ee aa
Syntynyt 18.07 2007, Iso-Britannia, maahantuoja Bella (VRL-14703)
Omistaja Giulia (VRL-14085), Scuderia Sierra
Koulutustaso Helppo B, noviisi, valjakkopainotus
Kuvat © Rictor Norton & David Allen (CC BY 2.0) / Virtuaalihevonen

Greg on pääosin melko rauhallinen ja mukava kaveri. Sillä on kuitenkin omat temppunsa, jotka aiheuttavat sen hoitajille pientä päänvaivaa. Ei se kenellekään vaaraksi ole, mutta välillä se vaikuttaa esittävän tyhmää. Välillä se ei esimerkiksi millään suostu siirtymään tai nostamaan jalkojaan kavioita putsatessa. Olemalla kuitenkin vähintään yhtä jääräpäinen kuin ori itse ne jalatkin lopulta kyllä nousee hienosti ylös tai se takapää siirtyykin sen vaaditut pari askelta vastakkaiseen suuntaan. Satulavyö kannattaa tarkistaa parikin kertaa ennen selkäännousua ja sen jälkeenkin, Greg on mestari pullistelemaan. Muut varusteet saa laitettua ilman ongelmia.

Greg ei ota stressiä myöskään muista hevosista tai uusista paikoista. Kisoissa se on kuin kotonaan vaikka ympärillä vilisisi hevosta toisen perään. Myöskään uusista ihmisistä ori ei hätkähdä. Eläinlääkärin kanssa Greg tuntuu tulevan hyvin juttuun eikä sitä tarvitse ihmeemmin rauhoitella toimenpiteisiin, vaan ne hoituvat hyvin ilmankin. Kengittäjä saattaa tosin saada harmaita hiuksia tämän pojan kanssa, sillä se ikuinen ongelma eli jalat tuppaavat olemaan niin painavat että maan vetovoima tuntuu vastustamattoman suurelta eikä ori millään jaksaisi pitää jalkojaan ylhäällä.

Ratsastaessa Greg toimii niin aloittelijoilla kuin kokeneillakin. Tai no, aloittelijoilla se hädin tuskin liikkuu eteenpäin mutta liikkuu kuitenkin! Sen kanssa on turvallista harjoitella ratsastuksen saloja vaikka se osaakin olla vähän laiska. Yleensä kokeneempien alla Gregistä alkaa löytyä potkua vaikkei se liitokavioksi muutu huippuratsastajankaan alla. Se tekee mukisematta väistöt, avot ja vastalaukat vaikkei esittelekään niitä kouluradoilla, kisoissa sen näkee korkeintaan he B-luokissa. Vaikka Greg ei kovin korkeista esteistä selviä, niin pienet esteet se suorittaa ilman kieltelyä tai muuta hölmöilyä. Se ei kyttää erikoisiakaan esteitä ja myös pikkuiset maastoesteet sujuvat. Ainoastaan pitkissä sarjaväleissä saattaa olla ongelmaa, sillä tappijalan on vaikea venyttää askeltaan riittävästi. Maastossa Greg kulkee pelottomasti ja se nauttiikin luonnon helmassa liikkumisesta. Luonnekuvaus © Molly

Sukuselvitys

i. Great Golem EVM
suff, 164 cm, prt
ii. Mischief Done Badly EVM
suff, 165 cm, vprt
iii. tuntematon
iie. tuntematon
ie. Go Get Him EVM
suff, 163 cm, rt
iei. tuntematon
iee. tuntematon
e. Glorious Ending EVM
suff, 162 cm, vrt
ei. Maybe A Cup Of Tea EVM
suff, 163 cm, prt
eii. tuntematon
eie. tuntematon
ee. Lord of the Rolls EVM
suff, 160 cm, vprt
eei. tuntematon
eee. tuntematon

Jälkeläiset

t. Gnoera Rewa s. 14.02 2020 e. Millside Vanora om. Kics

Kuvagalleria