KENSINGTON GARDENS


Kuvat © Lebatihem (CC BY-NC-ND 2.0) • Kensington Gardens on virtuaalihevonen

Virallinen nimi Kensington Gardens Kasvattaja Elizabeth Dawn, Kensington Palace
Rotu, sukupuoli Connemaranponi, ori Maahantuoja Jannica VRL-04799, Ponitalli Adina
Säkäkorkeus, väri 140 cm, ruunivoikko (EE/Aa/nCr) Omistaja Nikki VRL-14085, Scuderia Sierra
Syntynyt, ikä 30.03 2016, Iso-Britannia, 7-vuotias Koulutustaso Helppo A, re. 80 cm, harraste, noviisi
Rekisterinumero VH19-035-0045 Painotuslaji Yleispainotus

Garrick on nuori, komea ori. Se tekee harvinaisen selväksi viihtyvänsä omassa rauhassaan ja omistaakin hyvin suuren egon. Ratsuna kuitenkin erittäin näppärä ja näyttävä.

Hoitaessa Garrick on aikamoinen hapannaama. Se ei erityisesti pidä läheisyydestä tai hoitotoimista, mutta kestää ne tarpeen vaatiessa. Korvat on usein liimattu niskaan ja hampaat näykkivät ilmaa kyljen vieressä, mutta mikäli orin on muistanut laittaa kiinni, saa sen yleensä hoidettua ilman mustelmia. Toisinaan tammojen kulkiessa ohi, saattaa Garrick innostua hörisemään ja pörisemään. Kuopiminen, steppailu ja pörhentely eivät yleensä saa tammoissa aikaan mitään pyörtymisreaktioita - mutta antaa toisen yrittää. Taluttaessa Garrick ei sen kummemmin pörhentele tai ryntäile, mutta osoittaa harvinaisen selvästi vihaavansa tilannetta. Välillä saatat joutua hakemaan oria toiselta puolelta tarhaa ja voit olla varma, ettei se tule milliäkään vastaan.

Ratsuna Garrick on eteenpäinpyrkivä ja tekee yleensä kaiken mukisematta. Hapanilme harvoin siltä haihtuu, mutta työskennellessä ori on silti ihan kuuliainen. Kuuntelee hyvin apuja sekä yrittää toteuttaa vaatimukset, vaikka toisinaan saattaa kiinnittää enemmän huomiota tammoille huuteluun. Toinen ori samalla kentällä ei tule kuulonkaan, sillä Garrick saattaa olla varsin hyökkäävä. Kouluratsastuksessa osaa perusasiat ja hiukan enemmänkin. Jaksaa vääntyillä ja kääntyillä tiettyyn pisteeseen asti, jonka jälkeen menisi mieluummin eteenpäin kuin etana. Napakalla kuskilla toimii moitteettomasti ja kulkee kevein askelin oikeinpäin. Askellajit ovat pehmeät sekä helposti säädeltävissä. Toisinaan vaatii paljon lämmittelyä esitelläkseen parhaita puoliaan, mutta taipuu silti avoihin sekä sulkuihin. Kisapaikoilla voi joskus intoutua tammoille huutelemaan, mutta muuten keskittyy yleensä aina työhönsä. Esteillä hieman kömpelö, mutta reipas menijä. Ei kyttää erikoisesteitä tai kieltele turhasta, mutta toisinaan menee askelissaan sekaisin. Yritteliäs, mutta ei halua hypätä yksin. Ilman ratsastajan tukea juoksee esteen ohi tai hyppää väärästä paikasta. Mitä paremmin kuski huolehtii askelmääristä, sitä paremmin rata sujuu. Maastossa varmajalkainen ja peloton, mutta jokseenkin vauhdikas. Kulkee mieluiten yksin ja porukassa voi olla toisille hevosille varsin kiukkuinen. Ei Garrick mitenkään mahdoton ole, mutta hieman oman elämänsä herra. Luonnekuvaus © Bella

SUKUSELVITYS

i. Kensington Gabriel EVM
conn, 143 cm, ruunivoikko
ii. Kensington Michael EVM
conn, 142 cm, ruunivoikko
ie. Kensington Glitters EVM
conn, 139 cm, ruunikonkimo
e. Geneviève EVM
conn, 144 cm, ruunikonkimo
ei. Gold Leaf EVM
conn, 140 cm, voikko
ee. Graceland EVM
conn, 141 cm, ruunikonkimo

JÄLKELÄISET

t. Trinity di Sierra s. 06.05 2019 e. Black Bianca om. Ionic

KISAKALENTERI

00.00.00 ERJ, 80 cm Järjestäjä 0/00
00.00.00 KRJ, Helppo A Järjestäjä 0/00
00.00.00 KERJ, Harraste Järjestäjä 0/00
00.00.00 VVJ, Noviisi Järjestäjä 0/00

PÄIVÄKIRJA