TERVETULOA PUOLAAN

Biały Zdjór sijaitsee Puolassa noin sadan kilometrin päässä Saksan rajalta, ja sen maaseudulla lepää historiallinen Kiernikowski Zamek, toisessa maailmansodassa natsien valloittama ikivanha linna. Nykyisin linnan omistaa saksalais-belgialainen pari Milo Bogaert ja Amara Bernhardt, joka peri linnan isältään Klaus Bernhardtilta. Molemmat maailmansodat nähnyt, vuosien mittaan entisöity linna on uudelleennimetty Weeping Willow Estateksi, ja nykyisin sen tiluksilla kasvatetaan estepainotteisia trakehnereita. Tänä päivänä vanhaa linnaa asuttavat omistajat, leskirouva Hilda Bernhardt ja vuosisatojen levottomat aaveet.

Lue lisää historiasta
Lue lisää kasvatuksesta

Milo & Amara

Weeping Willow Estate on tammikuussa 2019 alkunsa saanut virtuaaliprojekti, jota ylläpitää Nikki (VRL-14085). Se on syntynyt muutaman kuukauden pohdinnan jälkeen, ja tarkoituksena olisi kasvattaa trakehnereita omassa tahdissa ja omalla tyylillä. Meillä jokainen eläin on yksilö, eikä kasvatuksesta ole tarkoitus tehdä massatuotantoa, vaan yhdistellä kaksi eri yksilötä uuden yksilön luomiseksi. Yhteyden Nikkiin saa sähköpostilla nikkimarilynferrari@gmail.com tai Keskustassa viestillä käyttäjälle Nikki.

Sähköposti
Keskusta
Jätä meille tykkäys VRL:n tallilistalla

Weeping Willow Estate is a sim-game stable, and all horses are sim-game horses. Please note, that this website is only in Finnish. Any questions may be directed to my e-mail, nikkimarilynferrari@gmail.com. All information on this website is completely fictional and any similarities to existing places or persons are coincidental.

SUOSITTELEMME

Virtuaalinen hevoskantakirja Dare Stable Everholt Estate Gestüt Helmwald
Estevarsojen laatuarvostelu Kastanjeholm Valkyria Crest Linkki
Esteratsastusjaoksen laatuarvostelu Linkki Linkki Linkki