KASVATUSTOIMINTA

Kasvatti rekisteröidään VRL:ään
Kasvattajaksi Weeping Willow Estate (WEEP1446)
Syntymämaaksi merkitään haluttaessa Puola
Kasvatille tallennetaan muistosivut sen kuollessa

TRAK: Varsat nimetään emän alkukirjaimen mukaan
A-TRAK: Orivarsat nimetään isän alkukirjaimen mukaan
A-TRAK: Tammavarsat nimetään emän alkukirjaimen mukaan
Nimiin lisätään etu- tai takaliite Willow

Weeping Willow Estate pyrkii kasvattamaan korkeatasoisia ja hyväkäytöksisiä trakehnerhevosia kilpaesteradoille ja siitokseen taatakseen saksalaisrodun menestyksen tulevaisuuden kilpailurintamilla. Willow-kasvatit lähtevät maailmalle kasvattajan takuulla ja tuella; Meidän hevosemme ovat syntyneet parrasvalojen loisteeseen, ja käytämme jalostuksessa parhaita hevosiamme. Kumpikin vanhempi valitaan huolella molempien hevosten ja tulevan varsan ominaisuuksia punniten. Meillä jokainen syntyvä varsa on yksilö, ja haluamme kasvatustyöllämme kunnioittaa vanhoja ja luoda uusia verilinjoja, sekä tarjota esteratsastuksen ammattilaisille potentiaalisia ja rohkeita työkumppaneita.

Varsoja syntyy ympäri vuoden ja ne laitetaan useimmiten ryhmissä myyntiin, mutta tarjoamme myös räätälöityjä tilausvarsoja. Tilausvarsoista voi laittaa kyselyä sähköpostiin nikkimarilynferrari@gmail.com tai Keskustaan käyttäjälle Nikki. Ostaja voi valikoida varsan vanhemmat itse, tai kääntyä meidän tietämyksemme varaan, jolloin valitsemme ostajan toiveisiin ja tarpeisiin sopivat vanhemmat.

Tehdessäsi ostotarjouksen, kerrothan tulevaisuudensuunnitelmistasi rehellisesti. Näemme kasvattihevosiamme mielellämme kilparadoilla ja jalostuskäytössä, ja meille saa aina laittaa kasvatin kuulumisia. Mikäli hevosen sivuilla ei ole minkäänlaista aktiviteettia pitkiin aikoihin, olemme yleensä yhteydessä omistajaan, ja mikäli yhteyttä ei saada, olemme oikeutettuja ottamaan kasvattimme takaisin. Takaisin otettu hevonen voidaan myydä eteenpäin ilman minkäänlaista velvoitusta ilmoittaa tai palauttaa hevosta entiselle omistajalle. Hevosesta luopuessa arvostaisimme, jos hevosta tarjottaisiin ensimmäisenä takaisin meille. Myymme kaikki hevosemme kasvattajan tuella, joten otathan rohkeasti yhteyttä ongelmatilanteissa!

Kasvatti Syntynyt Isä Emä
Willow Chitauri 28.09 2019 Kingsley Casket Of Ancient Winters
Willow Gimme Shelter 12.10 2019 Kingsley Gimme Some Lovin’
Latin Rose Willow 31.10 2019 Spellbound Mithril Lovesick Blues
Silverberry Willow 12.11 2019 G.C. Winterberry Stiletto Kisses
Willow Prada 12.11 2019 Kingsley Primal Scream