Tervetuloa Sotamaalaukseen

Olet saapunut Sotamaalaukseen, marraskuussa 2015 perustettuun virtuaalitalliin. Mikäli satut joskus vilkaisemaan sanakirjasta sanan ikimuuttuja, saatat huomata, että sen selityksenä lukee yksinkertaisesti “Sotamaalaus”. Viisivuotisen taipaleensa aikana Sotamaalaus on ehtinyt muuttaa muotoaan useaan kertaan, mutta nyt olisi tarkoitus kasvattaa suomenhevosia Lapin kuvitteellisen Ruusujärven ympäristössä, kuten alunperin oli tarkoitettukin.

Tarinapainoitteisempaa ja aavistuksen realistisempaa suuntaa ottanutta Sotista ylläpitää Sanni Rosén. Sama Sanni Rosén, joka lähti puoliveristen matkaan Saksaan ja totesi vielä lähtiessäänkin, että “mä vihaan suomenhevosia ja shetlanninponeja”. Kuinkas sitten kävikään? Sanni peri enonsa vanhan navettatallin, joka on nyt täynnä suomenhevosia ja niitä paimentaa shetlanninponi, eikä Sannilla voisi olla hevoslaumaa tätä rakkaampaa. Kansallisaarteita saa myös tilaustyönä nykäisemällä Sannia hihasta!

Sanni Rosén

NIKKI (VRL-14085), NIKKIMARILYNFERRARI@GMAIL.COM     PEUKUTA MEITÄ TALLILISTALLA     SOTIKSEN SPOTIFY-LISTA

“Vuoden viimeinen päivä. Sen piti olla hyvä päivä. Muska puunattiin aamulla kuin kuninkaan juhliin. Sen hopeaharja pestiin ja trimmattiin siistimpään kuntoon, hännän päälle tehtiin ranskalainen letti, ja Muska kiillotettiin päästä varpaisiin.” Lue tallipäiväkirjaa!

Sotamaalaus suosittelee

Hiivurin Suomenhevoset ♡     Haltiasalo     Hornanhovi     Jeili     Kaihovaara     Susiraja     Valokylä   »
Suomenhevoskantakirja     ERJ-laatuarvostelu     KRJ-laatuarvostelu     KERJ-laatuarvostelu     Yleislaatuarvostelu