En cowboy är en man med mod och häst

VALHALLA ON VIRTUAALITALLI - KUVA © RUUD OVERES (PUBLIC DOMAIN)

Valhalla Dressage kasvattaa koulupainoitteisia ruotsinpuoliverisiä kilpailukäyttöön. Valhallan kasvattamat hevoset lähtevät maailmalle kasvattajan takuulla ja tuella; Meidän hevosemme ovat syntyneet parrasvalojen loisteeseen, ja käytämme jalostuksessa parhaita hevosiamme. Kumpikin vanhempi valitaan huolella molempien hevosten ja tulevan varsan ominaisuuksia punniten. Meillä jokainen syntyvä varsa on yksilö, ja haluamme kasvatustyöllämme kunnioittaa vanhoja ja luoda uusia verilinjoja, sekä tarjota kouluratsastuksen ammattilaisille potentiaalisia ja rohkeita työkumppaneita.

Varsoja syntyy ympäri vuoden ja ne laitetaan useimmiten ryhmissä myyntiin, mutta tarjoamme myös räätälöityjä tilausvarsoja. Tilausvarsoista voi laittaa kyselyä sähköpostiin nikkimarilynferrari@gmail.com tai Keskustaan käyttäjälle Nikki. Ostaja voi valikoida varsan vanhemmat itse, tai kääntyä meidän tietämyksemme varaan, jolloin valitsemme ostajan toiveisiin ja tarpeisiin sopivat vanhemmat.

Tehdessäsi ostotarjouksen, kerrothan tulevaisuudensuunnitelmistasi rehellisesti. Varsamme lähtevät vain kilpaileviin koteihin, joilta toivotaan myös jalostuskäyttöä. Mikäli hevosen sivuilla ei näy aktiviteettia pitkään aikaan eikä omistajaan saada yhteyttä, olemme oikeutettuja ottamaan kasvattimme takaisin ja myymään sen eteenpäin. Hevosesta luopuessa olisi toivottavaa, että sitä tarjottaisiin ensiksi meille takaisin. Myymme kaikki hevosemme kasvattajan tuella, joten otathan rohkeasti yhteyttä ongelmatilanteissa!

YLÄKUVA © BOB HAARMANS (CC BY-SA 2.0) - TAUSTAKUVA © THE INSPIRATION GALLERY

Valhalla Milagro s. 14.01 2021 i. Unruhe v.d. Sieger e. Maravillosa
Valhalla Illinois s. 02.02 2021 i. Ichabod von Lark e. Dakota RGE

Myyntiehdot

- Kasvatti rekisteröidään VRL:ään
- Kasvattajaksi Valhalla Dressage (VALH8315)
- Syntymämaaksi merkitään haluttaessa Ruotsi
- Kasvatille tallennetaan muistosivut sen kuollessa